vineri, 14 iunie 2013

Drob cu verdeturi si nuci

Astazi va propun sa gatim impreuna un drob. Desi ii facut fara pic de carne, totusi se numeste drob, pentru ca arata, miroase, are textura si unii ar zice ca are si gust de drob clasic, cu carne :) Eu n-as putea sa fac o comparatie relevanta ca niciodata nu mi-a placut drobul de miel. Dar asta imi cam place!!!

Asadar, sa vedem care sunt ingredientele:
- 2 cepe mari
- 2 oua
- 1 legatura marar
- 1 legatura patrunjel
- 1 legatura ceapa verde
- 1 legatura de usturoi verde
- 100 de grame de nuci
- 100 de grame de fulgi de ovaz
- 2 pumni de ciuperci
- 1 dovlecel mic
- sare, piper, boia - dupa gust

Jumatate din ciuperci si jumatate de dovlecel se taie cubulete si se pun deoparte impreuna cu fulgii de ovaz. Restul ingredientelor se dau toate la blender (sau prin masina de tocat). Apoi se amesteca cu dovleceii, ciupercile si fulgii de ovaz. Compozitia se pune in doua tavi tapetate cu faina sau cu hartie de copt.
Se coc 30 de minute la 180 de grade si gata! Enjoy! :)

Daca n-ai chef de gatit sau (crezi ca) nu te pricepi, nu-i nimic! Poti comanda drobul cel delicios de la noi, cu 30 de lei bucata (are in jur de 500 de grame).

Livram in Brasov, tot felul de bunatati, sarate sau dulci, la tine acasa, pentru petreceri, sindrofii, botezuri, aniversari...sau fara nici un motiv special! :) La cerere putem pregati si platouri cu sandwich-uri cum sunt cele din imagine.
Vezi aici toata oferta noastra de catering.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu